Bidrag til ny bog: “Kriseklar”

“KRISEKLAR? Eksperternes bud på hvordan du bliver klar til at håndtere en krisesituation” er en bog af Astrid Sejersen og Mette Faaborg Legarth Carlsen, der udkom den 26. august 2024 på Forlaget Lindhardt og Ringhof.

I bogen interviewer de to forfattere en række eksperter inden for forskellige områder i relation til kriseforberedelse & krisehåndtering, Jeanette Serritzlev.

Om bogen skriver forlaget:

“Er du forberedt, hvis du pludselig mister adgang til strøm, vand eller internet? I denne bog giver en lang række eksperter – med Rasmus Dahlberg fra Center for Samfundssikkerhed i spidsen – deres bud på, hvordan du bliver klar til at håndtere hybridangreb, der på forskellige måder kan slå vores samfund ud af kurs.

Det kan være, at du allerede ved en masse om prepping. Det kan også være, at du først nu er begyndt at gøre dig tanker om kriseforberedelse. Uanset din tilgang og erfaring vil bogen kunne bidrage til dit eget hjemmeberedskab. Bogen fungerer også som dit private opslagsværk, da du kan notere vigtige telefonnumre, adresser og andre informationer, der kan være altafgørende i en krisesituation.”

Link til ‘Kriseklar’ på forlagets hjemmeside: https://www.lindhardtogringhof.dk/okonomi-og-samfund/produkt/kriseklar-eksperternes-bud-pa-hvordan-du-bliver-klar-til-handtere-en